Maatwerk

Zeepziederij aan het IJ verzorgd voor u uniek maatwerk, zoals speciale handgemaakte zepen als relatiegeschenk, kerstpakket of voor promotionele activiteiten. Hierbij staat vanzelfsprekend de kwaliteit van het product en een duurzame productiewijze op de eerste plaats.

Feestelijke fantasie zeeptaart in de kleuren roze en lichtblauw gedecoreerd met zeeproosjes en rozetten.
Fantasie zeeptaart voor jubileum

Wat dacht u van een ambachtelijke zeep in uw bedrijfskleuren, logo, speciale vormgeving of een specifieke geur?

Wij bieden ook de mogelijkheid om van uw eigen product zeep te maken, denk hierbij bijvoorbeeld aan chocolade, bier, wijn, honing, zuivelproducten, koffie et cetera. Er zijn vele mogelijkheden en met onze kennis en ervaring is het vaak mogelijk een mooie maar vooral ook verzorgende zeep te maken.

Ook voor zeer grote aantallen draaien wij ons hand niet om en bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij gebruiken hiervoor natuurlijke en verzorgende ingrediënten van over de hele wereld. Omdat wij onze producten zelf ontwikkelen, selecteren wij de grondstoffen zorgvuldig en zijn deze onderzocht en goedgekeurd door IVAM BV een adviesbureau van de Universiteit van Amsterdam. Omdat het IVAM is opgeheven worden nu onze producten beoordeeld door Krop – Consult, een onafhankelijk adviesbureau. Hierdoor voldoen al onze producten aan de eisen van de Europese Commissie, en worden zij niet uitgetest op dieren.

Afgelopen jaren hebben wij al verschillende projecten mogen ondersteunen met unieke zepen in bedrijfskleuren en speciale vormgeving zoals fantasie taarten, cupcakes en zeepbroden in verschillende afmetingen.

Wilt u een feest nog persoonlijker maken of uw gasten op een speciale manier bedanken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om mooie ideeën te verwezenlijken.

 

Wij zijn op zoek naar verkoopadressen van onze unieke producten. Bent u na bezoek aan onze webshop enthousiast over de producten van Zeepziederij aan het IJ en wilt u ze graag verkopen, neem dan contact op met ons op.

Team Zeepziederij aan het IJ

 

Zeep in de bedrijfskleuren oranje en zwart ballen verwerkt in een witte zeep.
Zeep in bedrijfskleuren
Japanse kers Zeeptaart
Ambachtelijke zeeptaart Japanse kers
Zeepjes gemaakt voor een babyshower in de vorm van waterijsjes in verschillende kleuren
Zeepjes voor een babyshower